Bezoekadres
Magazijnweg 12a
2404 CE
Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 47 39 07
0172 23 43 15
Handelsregister
28059640

Mail algemeen
mail@adal.nl
Mail verkoop
verkoop@adal.nl
Mail ontwerpafdeling
dtp@adal.nl
Mail websitebeheer
webhosting@adal.nl
Mail administratie
administratie@adal.nl
Bestanden tot 20GB versturen
adal.wetransfer.com

Bezoekadres

Magazijnweg 12a

2404 CE

Alphen aan den Rijn

Telefoon

0172 47 39 07

0172 23 43 15

Handelsregister

28059640

Mail algemeen

mail@adal.nl

Mail verkoop

verkoop@adal.nl

Mail ontwerpafdeling

dtp@adal.nl

Mail websitebeheer

webhosting@adal.nl

Mail administratie

administratie@adal.nl

Bestanden tot 20GB versturen

adal.wetransfer.com

Referenties

In de jaren dat wij bestaan hebben wij duizenden klanten mogen voorzien van onze produkten en oplossingen, van multinationals tot de kruidenier om de hoek, van bedrijven met grote wagenparken tot bedrijven met een enkele auto, lokaal maar ook in de rest van Nederland en in België.

Zo hebben we klanten waar we wekelijks voor werken, klanten die projectmatig bij ons over de vloer komen en ook klanten die maar eens in de zoveel jaar langskomen. Sommige klanten zien we al meer dan 20 jaar regelmatig bij ons terug en ook voor nieuwe klanten staat onze deur altijd open. Nieuwsgierig geworden?, bel of mail voor een afspraak.

Duijvelaar pompen
Renewi
Weld
Frames
Sofis
Vandersnoek
Van Os
Technico | Kwaliteitsslagerij De Valk
Olympia Camping Group
Bouwmaat
Gelaarsde Kat Dip
Technische Unie
Bloemenboetiek Mariska
Gromax | Marcel de Jong
Color Glo
Kjeld
Buro Toob
Houtman & de Vogel
Nieuwkoop
Royal Lemkes
Alphen aan den Rijn
Wester-engh
De Zaak
Jacobsen
Sponsoring

Goede initiatieven dragen wij een warm hart toe en deze kloppen dan ook nooit bij een dichte deur aan zo zijn wij al jarenlang sponsor van diverse verenigingen en instellingen.

Ilse Lek
AVV Alphen
Mustang
Team Mustang | Alphia
Triathlon Alphen
Baseball & Softball Club Alphians
De Vrijheid Leiderdorp | S.B.V.
Sailability
Vrij ad Rijn
Wood Loods | Dag Met Een Lach
Droomautodag
Onze geschiedenis

ADAL is eind 1985 opgericht door Joop en Ada Lammerts van Bueren, omdat Joop ten tijde van de oprichting nog in dienst was bij een andere onderneming wordt het bedrijf op naam van Ada gestart, hierdoor ontstaat ook de naam ADAL (ADA Lammerts van Bueren) Stickers & Etiketten.

In de beginjaren is ADAL één van de weinige bedrijven in Nederland die stickers en etiketten op rol drukte met Newfoil foliedrukmachines en beschikte over een eigen netwerk van verkopers in Nederland, België en Duitsland. In 1997 wilden Joop en Ada een stapje terug doen en omdat er binnen hun familie geen opvolging te vinden was werd er gezocht naar iemand die het bedrijf wilde overnemen, halverwege 1998 kwamen Joop en Ada in contact met René Kluft die na oprichting van OntwerpBuro FORM DESIGN, een grafisch ontwerpburo, met een omweg in de off-shore terecht was gekomen maar op zoek was naar een nieuwe grafische uitdaging. Uiteindelijk resulteerde dit contact in een overname van ADAL door René Kluft en verhuisde het bedrijf van uit Driebruggen naar Alphen aan den Rijn in eerste instantie ‘’aan huis’’ in een garage van 30m2 maar door een gestage groei en uitbreiding van de mogelijkheden met belettering en grootformaat fullcolor printen wordt al snel uitgekeken naar een bedrijfsruimte met werkplaats die begin 2001 gevonden wordt op de Handelsweg in Alphen aan den Rijn.

In 2003 wordt het team versterkt door Petra Kluft die als vennoot tot het bedrijf toetreedt en een aantal zaken van René overneemt. Omdat ADAL steeds maar blijft groeien en de lokatie te klein wordt is wederom een verhuizing noodzakelijk, niet zo ver deze keer, in 2009 wordt er één pand opgeschoven naar nr. 8 maar ook hier blijft het bedrijf maar groeien en wordt met name de werkplaats te klein, weer verhuizen dus en in 2013 komt het bedrijf terecht op de huidige locatie aan de Magazijnweg 12a waar we sindsdien beschikken over een werkplaats van meer 200m2 met een inrijhoogte van 415cm en een vast opgestelde brug.