Gevelreclame

U kunt bij ons terecht voor het produceren en monteren van een fullcolor opdruk, belettering of logo op uw raam of gevel dit kan rechtstreeks op het glas of op de aanwezige gevelbeplating maar ook op diverse plaatmaterialen die daarna op de gevel gemonteerd worden.

Gevelreclame Houtman & de Vogel
Gevelreclame Provak
Gevelreclame Lichtkring
Gevelreclame outlet
Lichtreclame

Tegenwoordig is lichtreclame niet alleen meer de rechthoekige- of vierkante lichtreclamebak aan de gevel maar kan dit ook uitgevoerd worden als doosletter met inwendige led verlichting of als gelaserde kunststof letter met ingegoten led verlichting.

Ook uw logo kunnen wij op deze manier verlicht realiseren.

Onze montage- en onderhoudsdienst met eigen hoogwerker kan uw bestaande lichtreclame schoonmaken, onderhouden, repareren of ombouwen van TL verlichting naar energiezuinige LED verlichting, wij gebruiken uitsluitend componenten van Europese leveranciers waarmee wij onze LED verlichting voor 50.000 branduren kunnen garanderen.

Zeker bij oudere TL verlichting zult u versteld staan van de kostenbesparing na ombouw, wij maken graag een berekening voor uw situatie.

Hoogwerker
Lichtreclame
Lichtreclame Houtman & de Vogel

Spandoeken

Voor het maken van spandoekframes hebben wij alle gangbare koppelingen, elastieken en aluminiumbuizen op voorraad liggen en maken wij deze in eigen huis op maat.

Spandoek AVV
Spandoek Habeko
Elementen voor spandoeken

Zuilen – bewegwijzering

Zuilen in standaard afmetingen zijn leverbaar met of zonder verlichting, maar ook maatwerk en speciale vormen of uitvoeringen zijn mogelijk bijvoorbeeld met een digitaal tijd- en temperatuurdisplay.

Bewegwijzering voor binnen of buiten is mogelijk in vele uitvoeringen, kleuren en afmetingen.

Voor vaak wisselende teksten zijn er systemen waarbij de borden eenvoudig en snel gewisseld kunnen worden.

Bord Marcel de Jong
Zuil Flower Trade
Zuil Quartel

Vlaggen en Vlaggenmasten

Mastvlaggen, Baniervlaggen of Beachflags, opmaak en productie is al mogelijk vanaf één exemplaar, compleet met mast en/of accessoires. Ook verzorgen wij voorraadbeheer en logistiek van uw vlaggen als accessoires, periodiek of op afroep. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Vlag Houtman & de Vogel
Vlag Controllux

Gevelletters en logo’s

Teksten en logo’s kunnen wij ook uitvoeren gefreesd of gelaserd in roestvaststaal, aluminium of kunststof, door de montage op afstandhouders geeft dit een fraai eindresultaat.

Gevelletters Gezondheidscentrum De Aar
Gevelletters