Raamfolie

Onder raamfolie verstaan wij een zelfklevende folie die op glas wordt gemonteerd.

Hier zijn een aantal soorten in die allemaal hun eigen specifieke eigenschappen en mogelijkheden hebben, wij hebben de meest voorkomende soorten met hun eigenschappen voor u op een rijtje gezet.

Privacy folie
Privacy folie
Raamfolie
Getinte autoruiten
Zonwerende folie 

Zorgt ervoor dat een standaard raam warmte en zonlicht tegenhoud, kan aan de binnen- en buitenzijde worden gemonteerd en is er in verschillende gradaties, voorkomt ook inkijk met dien verstande dat deze folie altijd naar het licht toe werkt, elke zonwerende folie is meer dan 99% UV blokkerend.

Zonwerende folie
Privacyfolie

Maakt elk raam ondoorzichtig aan zowel binnen- als buitenzijde, warmte, zonlicht en UV worden minder tegen gehouden dan bij een zonwerende folie, deze folie kan ook beprint en contour gesneden worden. Privacyfolie wordt ook vaak in stroken of delen gemonteerd om glazen deuren en panelen te accentueren.

Ook zijn er met raamfolie op een standaard raam oplossingen mogelijk tegen UV straling (door deze folie wordt verkleuring van producten en artikelen tegengehouden terwijl het raam optisch volledig transparant blijft) maar kan een standaard raam ook scherfwerend of zelfs inbraakvertragend gemaakt worden.

Het is ook mogelijk om een transparante folie te beprinten als reclameuiting of als accentuering op glazen tussenwanden.

Raamfolie
Privacy folie
Autoruiten tinten

Een hele andere tak van raamfolie is het monteren van een folie op de ramen van een auto. Door jarenlange ervaring en het gebruik van uitsluitend topklasse materialen kunnen wij elk voertuig voorzien van een zonwerende folie in verschillende tinten en geven wij hier dan ook 7 jaar garantie op. Op afspraak kunt u altijd een demo voertuig bij ons bekijken en geven wij u graag advies.

Getinte autoruiten
Getinte autoruiten